E-sport

Om KHIFES

KHIFES har i samarbejde med Hørdum Hallen valgt at starte områdets stærkeste Esports klub, med base i Hørdum Hallen er rammerne for en god indlæring både individuelt og som hold sat perfekt. Det sammen med vores to dygtige trænere som hver især har stor erfaring indenfor hvert deres spil, sikrer at man kan få svar på alle spørgsmål og blive guidet til hvordan man optimere sin tid foran skærmen som Esportsudøver. KHIFES sørger for lokalerne hvor der står 10 stærke computere med alt det tilbehør som er nødvendigt for at man kan blive Esportsudøver i stedet for Gamer.

UNDERVISNING

Vi har to kompetente trænere som sørger for at læringen er i top og følger de samme principper som professionelle spillere bruger. Det betyder at de fra start lære de små detaljer i deres spil som nutidens professionelle måske først udvikler efter at være på højeste plan i en længere periode. Det betyder at de sidste 5% af topniveauet indlæres fra start og derfor er spillerne i KHIFES hurtigere til at tilpasse sig på et Esportshold, end de spillere som har spillet alene og derfor ikke har erfaringen fra at være en del af et hold.

Gennem Esport udvikler de unge mennesker socialkompetencer, i form af at de lærer at arbejde sammen med de andre spillere i KHIFES med opgaver som de sammen skal løse både indenfor spillet og udenfor spillet. Deres adfær både i og udenfor spillet bliver der også arbejdet med, sammen med deres tilgang til hvordan de bruger tiden foran skærmen til at udvikle deres evner og bruge rutiner fra træningerne i KHIFES uanset om de sidder hjemme på værelset eller i ungdomsklubben. Sammen med de socialkompetencer som det giver at være en del af KHIFES, for de medlemmerne også social relationer til hinanden. Det kan gøre det nemmere for dem at dyrke den del af Esporten som kræver man er et hold på 5 spillere. Ligesom alt andet er det utrolig vigtigt at finde nogle at udvikle sig sammen med, da det vækker konkurrence genet i spillerne, og de måler deres evner op mod hinandens og derved udvikler de sig hurtigere og lærer af hinanden, men samtidig finder de deres styrker og svagheder meget tydeligere i et hold baseret miljø.

Medlemmerne bliver præsenteret for tavleundervisning hvor de skal løse opgaver og selv udarbejde forslag til hvordan en udfordring i spillene håndteres og dermed oplever de succes foran hinanden.

En tidlig opdagelse af talent kan betyde den rette støtte til talentet, og samtidig gøre det nemmere for vores trænere at komme i dialog med forældre om hvordan de kan være med til at give den rigtige opbakning og det støttende bagland som mange unge talenter har brug for.

Vi har i KHIFES fokus på det udviklende tankesæt, det betyder at vi lærer vores medlemmer at tænke fremad i stedet for at tænke nu og her. Det hjælper dem ofte i at løse udfordringer i og uden for spillet, og gør at deres indstilling, nysgerrighed og vedholdenhed som er nogle af de vigtigeste ingredienser i at nå deres mål bliver tilfredsstillet. De lærer at turde at fejle og at talent ikke er noget man er født med, men noget man selv kan være med til at udvikle.

Vi tror på at enhver spiller uanset niveau kan nå den ønskede målsætning, det handler dog om at skabe nogle delmål som man skal igennem for at nå toppen af målsætnings stigen. Det er derfor vores mål at inspirere til det rette mindset til talent udvikling både individuelt og som et hold, så alle med et mål om at dyrke Esport og ikke bare bruge tiden foran computeren som tidfordriv, for en indlæring som hjælper dem på vej op af målsætnings stigen.

Færdigheder i spillet opnås ved hårdt arbejde, men stadig med plads til en legende tilgang til det hårde arbejde, så motivationen bliver holdt i top. Flid og stræben er altafgørende indenfor Esport ligesåvel som alt andet og det er vejen til at mestre sine færdigheder. Vi sørger for i KHIFES at give en god Feedback og sørge for at spillerne reflekterer over deres spil, det er nemlig enormt brugbart, da det er noget de lærer af og gør dem bevidste om hvordan de kan forbedre sig.

I træner teamet bag KHIFES har vi dygtige personer som har berørelse med toppen af dansk Esport i hver deres spil. De ved det kræver en indsats og at det ikke er nemt hele tiden (der er jo ingen som har haft nemt ved at vinde VM). Vores trænere kan benyttes til mere end bare at være træner få gange i ugen, de kan være mentorer for udvikling af kompetencer, fordi de selv har fingrene i Esporten til dagligt.

Ok